Piscina del CGB, Puig-reig

Sigui quina sigui l’activitat que més us interessi d’Araigua, la trobareu a la piscina climatitzada amb tractament de baixa salinitat del Centre Gimnàstic del Berguedà, a Puig-reig.

Aquesta temporada 2023-2024 Araigua i el CGB hem invertit perquè tots els usuaris de la piscina guanyeu en salut i benestar. A més, fem una aposta clara per la sostenibilitat reduint dràsticament el consum d’aigua i de productes químics. Comptant amb la professionalitat de Solatep, hem instal·lat un sistema de tractament i conservació de l’aigua de la piscina basat en l’electròlisi salina.

No vas a la piscina perquè et piquen els ulls per culpa del clor? La teva pell atòpica t’impedeix anar a la piscina? Tens problemes respiratoris i no t’atreveixes a anar a la piscina perquè l’ambient està massa carregat?

Doncs a partir de l’octubre 2023, la teva piscina és la del CGB! Gràcies al clorador salí que hem instal·lat no tindràs cap d’aquests problemes, què et sembla?, ens véns a veure?

TorreMirona, Navata (Girona)

I els dissabtes a la tarda també som a TorreMirona. Col·laborem amb el CN Castellfollit fent les sessions de l’escola aquàtica del club per motivar la pràctica de la natació d’una manera divertida i conscient i acompanyem tots els esportistes perquè creixin amb valors com l’esforç, el respecte, el compromís i la solidaritat.

Araigua, SCCL

Inici