Una gran oportunitat per reforçar el vostre vincle amb classes úniques i màgiques

Classes per a nadons d’1 a 3 anys d’edat acompanyats d’una persona adulta amb qui tinguin un vincle afectiu: pare, mare, avi, àvia, oncle, tia… Són sessions de 45 minuts, poden ser individuals o en grup (els grups d’Araigua sempre són reduïts) i podeu venir una o dues vegades a la setmana.

Una nena de 2 anys llegint relaxadament de panxa enlaire només amb l'ajuda d'un xurro de suport

L’activitat és ideal per desconnectar de la rutina i connectar amb el vostre nadó. Us sorprendreu de les noves sensacions que viureu i dels avenços que fan els nadons dins l’aigua gràcies a l’ambient tranquil i relaxat que trobareu a les nostres sessions. Us acompanyem i us guiem a dins l’aigua mitjançant el joc i la música.

4 gotes de com treballem:

Treballem sempre des del respecte, l’afecte, la sensibilitat, la confiança, la seguretat i l’amor per acompanyar-vos i ajudar-vos a enfortir els vincles afectius amb el vostre nadó.

A través del joc el desenvolupament motor, cognitiu, sensorial i social del nadó millorarà substancialment i us sorprendrà veure com interactua i la felicitat que experimenta a l’aigua.

Respectem en tot moment el ritme i l’evolució de cada nadó. Tothom és diferent, tothom hi té lloc i tothom hi és benvingut. Ens adaptem a les necessitats de cada nadó i actuem de manera personalitzada per assolir els objectius al ritme de cadascú.

Beneficis que Araigua aportarà al vostre nadó:

El nadó a l’aigua té molta més llibertat i continuïtat de moviment i així millora la coordinació, l’equilibri, la resistència física, incrementa la força i millora la percepció de l’espai. Ajuda el desenvolupament de les habilitats psicomotrius com gatejar, caminar o pujar i baixar esglaons.

L’exercici respiratori que es fa a l’aigua afavoreix la circulació de sang i oxigen.

Els fa més creatius i observadors i estimula la seva capacitat de jugar, aspectes molt positius per a futurs aprenentatges.

El nadó reacciona a les noves condicions que es troba a l’aigua estabilitzant el cos de manera reflexa en un primer moment i després ja ho fa de manera totalment voluntària.

Aquesta activitat permet compartir situacions i experiències que no passarien en un altre lloc. El nadó guanya seguretat i sent l’amor que li aporta la dedicació exclusiva de la persona adulta en aquest moment que, al seu torn, s’omple d’orgull de veure la satisfacció i el benestar del nadó.

Si la sessió és en grup, aprèn a compartir i a fer activitats juntament amb altres persones de fora el seu nucli familiar/afectiu, aprèn a relacionar-se millor, a formar part d’un grup i guanya seguretat.

L’estimulació aquàtica proporciona relaxació, estimula la gana i millora el son; com a conseqüència, el nadó està content i de bon humor.