Araigua a la vostra piscina

Si teniu una piscina a la Catalunya central, o a prop, i voleu que vinguem a fer alguna de les activitats d’Araigua a casa vostra, a la vostra urbanització, a la vostra comunitat de veïns, etc., no dubteu a contactar-nos i vindrem nosaltres!

Les classes poden ser individuals o en grups molt reduïts (fins a un màxim de 5 persones) i entre les nostres propostes segur que trobareu la que més us convé perquè vinguem a la vostra piscina. Us recordem les nostres activitats:

  • Voleu aprendre a nedar? Classes d’iniciació per a infants i per a adults.
  • Ja sabeu nedar però voleu perfeccionar la tècnica? Classes de perfeccionament per a totes les edats.
  • Voleu estar en forma i aprofitar tots els beneficis de l’exercici a l’aigua? Les sessions d’hidrogimnàstica estan pensades per a vosaltres.
  • Us fa por l’aigua i no sabeu com superar-la? No espereu més, nosaltres us acompanyarem perquè supereu la por i pugueu gaudir de l’aigua i de la vostra piscina amb tota seguretat.
  • Voleu enfortir el vincle amb el vostre nadó fent una activitat divertida i relaxant? No us perdeu tot el que us poden oferir les nostres sessions per a nadons i les seves mares i/o els seus pares.
  • Esteu embarassades i l’estiu se us fa feixuc? La millor opció és ficar-se a la piscina i beneficiar-se de totes les propietats que té l’aigua. A més de refrescar-vos, millorareu la vostra condició física general, connectareu amb el nadó que creix dins vostre i us sentireu molt més relaxades i més felices!