Classes tant per començar a nedar com per millorar les habilitats aquàtiques

Classes per a infants de 3 a 14 anys, sense acompanyants i amb l’educadora dins o fora de l’aigua segons el nivell dels alumnes i els exercicis que es facin. Són sessions de 45 minuts i poden ser individuals o bé en grups, que es fan segons el nivell dels infants.

Adaptació a l'aigua

Si els infants no tenen experiència dins l’aigua, iniciarem l’aventura aquàtica a través del joc i la música perquè a poc a poc vagin agafant confiança i seguretat. Els acompanyarem amb afecte i sensibilitat en aquesta primera etapa, respectant el ritme de cadascú a l’hora d’assolir els objectius i fent que l’aigua sigui un lloc divertit i alegre on vulguin tornar i així augmentarà també la seva autoestima. En aquesta primera etapa, quan cada infant comença la seva aventura aquàtica, l’educadora treballa sempre des de dins de l’aigua oferint el seu suport i acompanyament en tot moment.

Natació

Si els infants ja han fet la seva iniciació al medi aquàtic, les sessions estan enfocades a desenvolupar les habilitats de supervivència i seguretat dins l’aigua. L’infant descobrirà l’autonomia dins l’aigua treballant la respiració, la flotació i la relaxació i progressivament anirem posant reptes més grans per assolir objectius com la propulsió o les braçades i aconseguir un domini més alt del medi.