Activitats i serveis: diversitat funcional
Adaptació a l'aigua per a persones amb diversitat funcional

Tothom té necessitats especials i Araigua s’adapta a les vostres perquè pugueu gaudir al màxim de l’activitat aquàtica

Classes pensades perquè les persones amb diversitat funcional puguin venir acompanyades d’una persona cuidadora, si ho desitgen. Les sessions són un dia a la setmana i duren 30 o 45 minuts (segons el grup i les necessitats de cadascú). Prioritzem les classes en grup però, si us ho estimeu més, també fem classes particulars.

Una de les raons de ser d’Araigua es acostar el medi aquàtic a tothom i fer possible que tothom pugui gaudir de l’aigua amb seguretat. L’aigua, en totes les seves vessants, és la nostra passió i volem compartir la nostra experiència perquè tothom que ho vulgui descobreixi tots els beneficis de l’activitat aquàtica i millori el seu benestar tant físic com psíquic. Creiem fermament en la inclusió i l’atenció a la diversitat i treballem per a la normalització, prioritzem les classes en grup perquè ens sembla molt important poder crear un espai de socialització on compartir experiències però també teniu la possibilitat de fer classes particulars, si us ho estimeu més.

 

Tothom és únic i tothom té necessitats especials i capacitats diverses; a Araigua, tothom hi té cabuda i volem que tothom s’hi senti còmode, relaxat i feliç sigui quin sigui el tipus de diversitat funcional:

  • Física/motriu
  • Intel·lectual
  • Sensorial (visual i auditiva) i multisensorial
  • Condició de l’espectre de l’autisme
  • Trastorns de conducta
  • Trastorns mentals
  • Malalties degeneratives o minoritàries

No volem que ningú es quedi sense poder gaudir de la diversitat de possibilitats que ens ofereix l’aigua, expliqueu-nos les vostres necessitats i dissenyarem les sessions expressament per a vosaltres, adaptades al vostre nivell i als vostres objectius.