Descobreix tots els avantatges i beneficis dels cloradors salins: salut, seguretat, medi ambient i sostenibilitat, estalvi…

L’aigua salina inhibeix la formació de bacteris i algues i actua sobre la pell dels banyistes com un suau antisèptic natural. La baixa concentració salina, semblant a la del cos humà i inferior a la de les llàgrimes oculars, evita els trastorns oculars i dermatològics produïts pel sistema de cloració tradicional. El clor de les piscines tradicionals pot provocar picor i sequedat a la pell, però això no passa a les piscines de baixa salinitat, les persones amb acné, psoriasi, èczema, etc., poden nedar-hi sense cap preocupació. També es trobaran millor les persones que tinguin al·lèrgies ja que no hi ha cap forta olor de clor que pugui irritar les vies respiratòries.

L’electròlisi salina no fa malbé els cabells, ni els tints, ni tampoc els banyadors.

És un sistema segur perquè no utilitza productes químics i evita els riscos de l’inadequada utilització d’aquests productes. L’única matèria primera utilitzada és la sal, que no necessita ser emmagatzemada i eliminem així el risc d’incendi o explosió.

Respectem i protegim el medi ambient perquè reciclem tots els elements. L’electròlisi es basa en l’ús de dos elements naturals: aigua i sal, dos elements no contaminants i respectuosos amb el medi ambient. A més, el sistema permet el reciclatge de tots dos elements: a través de la depuració en un circuit tancat sempre s’utilitza la mateixa aigua i, després de la descomposició de la sal mitjançant l’electròlisi per a la desinfecció de l’aigua de la piscina, els elements generats (oxigen i hipoclorit) es tornen a recombinar i es converteixen de nou en sal i aigua i així repetidament. Reduint l’ús d’aigua i de productes químics som més sostenibles, augmentem la vida útil de la instal·lació i reduïm la nostra petjada de carboni.

Aquest nou sistema té un consum equivalent a una bombeta de baix consum i no cal buidar l’aigua de la piscina. Els sistemes d’electròlisi salina permeten un estalvi del 80% en manteniment i un 100% en consum de productes químics.

Amb el clorador salí s’aconsegueix una llum, una claredat i una nitidesa de l’aigua espectaculars, a més ens estalviem haver d’afegir cap agent de floculació.

Com funciona l’electròlisi salina?

Es dilueix una petita quantitat de sal (5-6 g/l) a l’aigua de la piscina quan s’instal·la el clorador salí. Es fa passar aquesta aigua, lleugerament salada, per unes làmines de titani (elèctrodes) que, prèviament, s’han intercalat en les canonades de retorn del sistema de depuració de la piscina. Quan l’aigua salada passa pels elèctrodes, la sal (clorur sòdic) es converteix en un desinfectant actiu, l’hipoclorit sòdic, que destrueix algues, bacteris i fongs. Aquest desinfectant es reconverteix en sal, i així es torna a renovar el cicle sense que es produeixin pèrdues d’aquest element natural. Aquest sistema es pot aplicar a qualsevol equipament on hi hagi la necessitat d’una instal·lació amb circuit de depuració.

Moltes gràcies a Solatep per la seva professionalitat i el seu servei i tracte excepcionals i per haver-nos ajudat a fer un pas endavant fonamental per millorar la qualitat de l’aigua de la piscina del CGB i garantir la salut i el benestar de totes les persones que en són usuàries.

Inici