Si necessiteu més informació o voleu fer-nos qualsevol consulta o comentari, no dubteu a contactar-nos, estem a la vostra disposició!

escapçat

També podeu emplenar el següent formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com ens sigui possible:

En nom de la nostra entitat tractem la informació que ens faciliteu per a enviar-vos informació relacionada amb els nostres projectes i serveis per qualsevol mitjà (correu postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-vos als esdeveniments organitzats per l’entitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol•liciteu el cessament de l’activitat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en que existeixi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Araigua, SCCL estem tractant les vostres dades personals i, per tant, teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

Inici